Till dig som blivit lurad av Nordic Secure Admin januari 12, 2023

Till dig som blivit lurad av Nordic Secure

Just nu får vi många samtal från kunder som har blivit uppringda av ”Nordic Secure/Telefonhjälpen” (Chronia AB) och lurade att ingå avtal med dessa under förespegling att det är Sejfer som ringer och att ditt avtal ska ersättas med ett nytt, att Sejfer har gått i konkurs och/eller att Nordic Secure har tagit över Sejfers fakturor. Sejfer ringer aldrig sådana samtal.

På rekommendationer av Polisen ska alla som känner sig lurade av Nordic Secure/Telefonhjälpen anmäla detta till Polisen. Ring 114 14 för att anmäla Nordic Secure/Telefonhjälpen, uppge deras riktiga namn som är Chronia AB, samt på vilket sätt du anser att de har lurat dig. Läs mer om fordringsbedrägerier på Polisens hemsida >

Om du har skrivit på en fullmakt med Nordic Secure rekommenderar vi att du genast återkallar den. Sejfer kommer för din och alla andra kunders säkerhet inte godkänna fullmakter från detta företaget. Önskar du juridiskt biträde i dina kontakter hos oss rekommenderar vi att du anlitar en seriös firma.

Om Nordic Secure har lurat dig kan vi hjälpa dig bestrida deras fakturor. Enklast är om du kontaktar kundtjänst på 010-182 08 71 eller mailar till info@sejfer.se.